Hakkımızda

Mayrek A.Ş. 1982 yılında reklamcılık alanında hizmet vermek üzere kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana belirlemiş olduğu kalite politikası, vizyonu ve misyonuyla sürekli gelişim kaydederek İzmir’in önde gelen reklam firmaları arasına girmeyi başarmıştır.

Mayrek A.Ş. teknolojik üretim parkuru ve sektörün içinde yetişmiş tecrübeli ustaları ile ürünlerde hata payı bırakmamaktadır. Müşteri memnuniyetine önem vermekte, kusursuz ürünlerini en kısa sürede alıcısına ulaştırmaktadır.

Mayrek’in kurum felsefesi, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak tüketiciye en kaliteli hizmeti vermek; çalışanının gelişimini desteklemek ve ülkesine kazandırmak adına sektörde yetişmesini sağlamaktır.

Fikir kavramını bir şirketin temel varlığı olarak gören Mayrek, kazanan markaların temelinde “Görsel çözümde yaratıcı fikirler vardır.” anlayışı gütmektedir. Mayrek, yaratıcı reklam çözümleriyle marka imajı ve kimliği oluşturacak ve markaların değerini arttıracak etkili mesajlarla hedef kitleye hitap etmektedir.

Kalite Politikamız

Belirlediğimiz kalite politikamız sayesinde kalite ve yaratıcılıkta lider firma olarak son teknolojiyle üretilen ürünlerimiz ve sağladığımız hizmetlerimiz ile müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaktayız. Personelimizin motivasyonunu mümkün olan en üst düzeyde tutarak gelişimlerini destekliyor ve ülkemize kazandırmak adına sektörde yetiştiriyoruz.

Değerlerimiz

Açık hava reklamcılık ürünleri, etiket ve serigrafi üretimi, aydınlatma sistemleri ve mobilya üretim süreçlerimizde çevreci çözümleri benimsemek ve çalışanlarımızın refahını ve gelişimini desteklemek öncelikli değerlerimiz arasındadır.

Vizyonumuz

Vizyonumuz, açık hava reklamcılığı ve etiket üretiminde en iyi hizmet sağlayıcılardan biri olmak; dış aydınlatma ve bahçe mobilyalarında FoneLight ve BySquirrel’i dünya çapında bilinen markalar haline getirmek.

Misyonumuz

Belirlediğimiz vizyon doğrultusunda nitelikli personel sayısını artırarak büyüyoruz. Sektördeki yeniliklere hızlı adapte olurken; kaliteyi ve müşterileri memnuniyetini üst seviyede tutuyoruz.

Sertifikalarımız